lauantai 22. joulukuuta 2012

Loma asiaaVihdoin se kovin kaivattu joululoma saapui. Nyt aion lukea, kun kerrankin on aikaa. Tosin ainakin vielä olen sen verran väsynyt koulusta, että nämä kirjat saattavat kääntyä jonkin verran hömpän puolelle. Haluan vain aivot narikkaan ja lepäämään. Lähden kuitenkin jo tänä iltana Singaporeen, jossa lomailen seuraavan reilu viikon. Blogini siis hiljenee täksi ajaksi, mutta varmasti tuon matkan jälkeen on taas paljon postattavaa. Mukaan lähtee nimittäin iso pinkka kirjoja, onhan lento n.11 tuntia.

Nämä kirjat ovat:
- Mayojen testamentti, Steve Alten
- Klooni ja minä, Danielle Steel
- Casa Rossan perilliset, Francesca Marciano
- Marley ja minä, John Grogan
- Enkelit, Marian Keys
- Pianotunnit, Janice Y.K. Lee

Matkan vuoksi jaoimme jo lahjat, ja omista kovista paketeistani tupsahti Cecelia Ahernin Tapaaminen elämän kanssa sekä Joyce Carol Oatesin Sisareni, rakkaani. Odotan varsinkin tuon Oatesin kirjan lukemista. Mutta aika rientää ja kohta täytyy mennä.

Oikein hyvää Joulua ja Uuttavuotta kaikille!

2 kommenttia:

 1. Hyvää joulua ja vau Singaporeen!♥ :) Anteeksi, en ole ehtinyt viestitellä mitään, mutta sitten kun palaat niin aino haluaisi mennä katsomaan Hobittia yhdessä, Laurikin on luultavasti tulossa. :D Päivämäärää ei viellä ole sovittu, mutta jos kiinnostaa niin mukaan vain! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua sullekin (vähän myöhässä tosin) =D
   Sori olen luvannut jo mennä siskon kanssa katsomaan tuon Hobitin, mutta muuten olisi kyllä mukava tavata. Koitetaan sopia jotain =)

   Poista