lauantai 1. joulukuuta 2012

Marraskuun luetut


Marraskuun luetut:
- Peril at End House, Agatha Christie
- Puhdas maa, Alan Spence

Tämä kuukausi on ollut (taas) aikas kiireinen koulun koeviikon vuoksi, joten pahoittelen vähäistä lukemistani. Sivuja kertyi vain 583 eli n. 292 sivua per kirja. Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että jos nuo koekirjat laskettaisiin mukaan olisi tuo sivumäärä todella paljon suurempi. Lukuvauhti ei siis niinkään ole hukassa vaan aika. No onneksi kohta on joululoma, jolloin luulisi löytyvän aikaa lukemisillekin, vaikka olemmekin viikon Singaporessa. Älkää siis ihmetelkö, jos minusta ei kuulu mitään joulun ja uudenvuoden välillä.

Lukukuukausi oli laadultaan suht hyvä, koska pidin todella paljon tuosta Puhtaasta maasta.  Se jotenkin vain onnistui puhuttelemaan minua loistavasti. Oli myös mukava lukea tuo Agatha Christie, koska vaikka omistankin hänen kirjojaan vaikka kuinka paljon ei minulla ole  ollut aikaa lukea niitä vähään aikaan. Poirot vain onnistuu aina vakuuttamaan niillä harmailla aivosoluillaan. Lue oman hyllyn kirjat -haaste myös eteni kivasti, koska molemmat lukemani kirjat löytyivät tuolta listalta. Tästä se lähtee 5 jo luettu, 60 jäljellä.

Nyt haluaisin toivottaa kaikille oikein hyvää joulukuun alkua, ja toivotaan että VR saa taas junat kulkemaan lumimyrskyn jäljiltä =)

2 kommenttia:

 1. Ei aina ehdi lukea ja se on ihan okei. Kiva, että sinun oman hyllyn kirjat pääsevät luetuiksi! Itsekin kovasti yritän päästä haasteessa eteenpäin, mutta katsotaan kuinka tässä vielä käy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mutta on niin paljon mielenkiintoisia kirjoja jotka odottavat lukuvuoroaan, ja haluaisin jo päästä lukemaan niitä...
   Jep olen yrittänyt nyt panostaa siihen, että valitsisin niitä luettavia kirjoja tuolta omasta hyllystä. Hitaasti mutta varmasti tuo haaste näyttäisi etenevän =) Hyvin se varmasti sinullakin sujuu, vaikka tuo aikaraja tietty tuo omat haasteensa.

   Poista