tiistai 4. kesäkuuta 2013

Toukokuun luetut & loma asiaa


Toukokuun luetut
- Vesipuutarhat, Alan Drew
- Seitti, Agatha Christie
- Pitkä matka paratiisiin, Leah Chishugi
- Starter for Ten, David Nicholls

No niin kerrankin ehdin lukea enemmän kuin kolme kirjaa kuukaudessa, ja loma se on vasta alkamassa. Yhteensä sivuja oli 1408 eli noin 352 kirjaa kohden. Starter fo Ten oli karvas pettemys, koska One Day oli ollut niin hyvä. Kuitenkin muuten Vesipuutarhat ja Seitti olivat varsin kelpo yksilöitä ja Pitkä matka paratiisiin herätti paljon ajatuksia ja pohdintoja, jotka ovat tärkeä osa lukukokemusta. Sinäänsä siis ihan hyvä lukukuukausi. Vesipuutarhat ja Seitti olivat kumpikin myös osana Lue oman hyllyn kirjat - haastetta, joka on nyt päässyt 12/65 tilanteeseen. No hitaasti hyvää tulee.


Saadut kirjat
- Paikka vapaana, J.K. Rowling

Tämä oli ainut kirja jonka sain tämä kuukauden aikana, koska en ole myöskään ostellut mitään ajatellen tulevaa matkaani. Tämän sain siis isältäni, joka lukemisen jälkeen ajatteli sen sopivan minulle. Hyvä vaan, koska olinkin jo pitkään miettinyt kyseisen teoksen lukemista.


Loma asiaa

Elikkäs lähden kuudeksi viikoksi Yhdysvaltoihin Coloradoon kesävaihtoon. Se on Yhdysvaltain suurlähetystön järjestämä stipendiohjelma, jossa painotetaan ympäristöasioita. Lisätietoa tästä löytyy täältä. Pääasia on kuitenkin se, että blogini hiljenee mitä luultavammin täksi ajaksi, joten älkää ihmetelkö. Palailen sitten monien postauksien kera 15.7. jälkeen. Hyvää lomaa kaikille!

Mukaan lähtevät kirjat:
- Suljettu maa, Barbara Demick
- Krokotiilin keltaiset silmät, Katherine Pancol
- Fatiman käsi, Ildefonso Falcones
4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...