lauantai 6. huhtikuuta 2013

Maaliskuun luetutMaaliskuun luetut
- Kapina laivalla, John Boyne
- Teemestarin kirja, Emmi Itäranta
- Sofian maailma, Jostein Gaarder

Taas on ollut kiireitä mm. koeviikon ja kesävaihdon valmennusviikonlopun tahoilta, joten maaliskuun kirjasaldo tulee näin vähän myöhässä. Sivuja kertyi yhteensä 1420 eli n. 473 sivua/kirja. Näistä juuri nuo pitemmät Kapina laivalla ja Sofian maailma olivat aika suuria pettymyksiä. Sofian maailma oli vain yksinkertaisesti aivan väärä valinta kurssikirjojen pänttäämisen oheen, kun taas Boynelle odotukset olivat niin suoreet, että pudotus olikin sitten valtava... Teemestarin kirjaan taas vuorostani ihastuin. Siinä oli käytetty niin kaunista kieltä ja ideakin oli mainio.

Mikään näistä kirjoista ei sovellu haasteisiini, vaikka Kapina laivalla onkin omasta hyllystä. Se on kuitenkin sen verran uusi, että sitä ei lasketan mukaan Lue oman hyllyn kirjat -haasteeseen. Sain kuitenkin blogihistoriani ensimmäisen hasteen ja tunnustuksen. Kiitos vielä kerran Emilielle ja Pihille naiselle! Olikin todella mukava vastata näihin hauskoihin kysymyksiin.

Tänä kuukautena tapahtui paljon asioita, eikä niistä vähäisin ole uusi perheenjäsenemme Tipo, joka selvästi osoittaa suurta kiinnostusta kirjallisuutta kohtaan. Tipo on puoliksi maatiainen ja puoliksi norjalainenmetsäkissa, joten pelolla odotamme kuinka isoksi poika kasvaa. Ainakin menoa on riittänyt talossa =)

4 kommenttia:

 1. Täytyy vain kommentoida, että tuo kuva on aivan ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =)
   Tipo on sen verran utelias kissa, että kuvia on tullut räpsittyä aika paljon ja vaikka mistä paikoista.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos =D
   Olikin mukava saada taas vähän säpinää taloon.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...