torstai 9. elokuuta 2012

Tonavan risteily - kirjaostoksia


Eli palasin Tonavan risteilyltä pari tuntia sitten, ja ajattelin heti kertoa vähän matkastani niin kirjojen kuin parin kuvankin muodossa (maisemapostaus siis tulossa pian). Heti aluksi sanottakoon, että ehdin lukea hyvin vähän matkan aikana. Satamissa oltaessa kiertelin kaupungilla, ja laivan liikkuessa nautin maisemista (tai nukuin jos oli yö). Lukemastani kirjasta on myös tulossa arvostelu piakkoin.


Sitten niihin kirjaostoksiin. Eli aina tähän päiväänasti en ollut hankkinut yhtään kirjaa, mutta lentokentillähän on niin paljon luppoaikaa, että sorruin. Budapestin lentokentältä siis mukaan tarttui:
- House Rules, Jodi Picoult
- H.R.H., Danielle Steel
Hinta oli Picoultin kirjalla 2299 Unkarin rahaa (oliskohan n. 8 euroa?) ja Steelin kirja oli 2270 Unkarin rahaa (varmaan myös n. 8 euroa). En ole täysin varma kurssista, mutta jotakin tuon suuntaista... Nyt onkin tullut hankittua paljon englanninkielisiä kirjoja tämän kesäloman aikana. Toivotaan, että kielitaitokin kohenee niitten lukemisen myötä.

2 kommenttia:

 1. Minuakin kiinnostaisi tuo Picoult! Mutta kun englanti on niin heikko, niin täytyy toivoa, että se suomennettaisiin. Tai sitten kokeilla englanniksi silläkin uhalla, että tuun repiin hiuksia ja itkeen kun en jaksanut uhrata koulussa kielen opiskeluun enemmän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minunkaan englannin kielen taidossa ole paljoa kehumista, joten vähän pelottaa ruveta tuota lukemaan...
   Itse pidän myös paljon Picoultista ja ihmettelenkin, miksi vain 3 hänen kirjaansa on suomennettu. Enkä ainakaan ole kuullut, että lähiaikoina lisää hänen kirjojaan ruvettaisiin suomentamaan. Päätin siis hankkia tuon kirjan, vaikka riskinä on, että en tulekaan ymmärtämään muuta kuin pääjuonen... =)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...