perjantai 10. elokuuta 2012

Tonavan risteily - Kuvapostaus osa 1

Eli tässä olisi sitten kuvia matkanvarrelta. Risteily oli upea, ja oli ihana käydä niin monessa eri maassa ja kaupungissa. Toivottavasti näitten kuvien avulla selviää vähän missä maisemissa olen pyörinyt kuluneen viikon.
Laivamme River Cloud II

Passau:
 Passau oli ihana pieni kaupunki Saksassa. Viivyimme siellä kaksi päivää ja rakastuin paikkaan. Ihania pieniä kujia ja kauniita taloja yhdistettynä historiallisiin rakennuksiin. Pidin hyvin paljon.

Kuvissa Passaun pääaukio (suihkulähde lahja sen aikaisilta hallitsijoilta), Pyhan Tapanin tuomiokirkko ja ihana pieni kuja. Viimeisessä kuvassa on oppaamme (ihanaa eikös :D), ja maassa olevat värjätyt laatat vievät eri taiteilijoiden oville. Hauska idea.Melk:

Melkissä olimme ½ päivää, ja kävimme tutustumassa Melk Abbeyssä eli kuuluisassa Itävaltalaisessa Benediktiivi luostarissa. Siellä oli aivan upea puutarha (kuvat alla), mutta eniten minua ihastutti heidän kirjastonsa. Se oli upea! Täynnä vanhoja ja harvinaisia kirjoja... Aah! Mutta ikävä kyllä siellä ei saanut kuvat, joten jätän paikan kuvittelun mielikuvituksenne varaan :)
Krems:Kremsissä olimme myös ½ päivää. Täällä me kävimme tutustumassa viiniviljelyksiin ja itse kaupunkiin. Muissa kuvissa on hieno vanhan ajan talo, ja hauska patsas. Patsaaseen liittyi pieni tarustokin. Kerran Kremsin miehet lähtivät sotimaan, mutta heitä huijattiin, ja valloittajat luikahtivvat kaupunkiin. Siellä heitä oli kuitenkin vastassa liuta vahvoja naisia. Valloittajat pakenivat ja miehet tulivat nöyrinä ja noloina takaisin kaupuunkiin. Siis varsinaista tyttö energiaa ;D
Lisää kuvia tulossa Wienistä, Bratislavasta ja Budapestista lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...