keskiviikko 1. elokuuta 2012

Heinäkuun luetut & loma asiaaHeinäkuun luetut:
- Life Swap, Jane Green
- Anne of Avonlea, L.M. Montgomery
- The House at Riverton, Kate Morton

Heinäkuu oli sen verran kiireinen (kielikurssi + Punkaharjumatka), että minulla ei oikein jäänyt aikaa lukemiselle. Sivuja kertyi yhteensä 1313, joten keskimäärin kirjoissa oli 438 sivua. Ei tuo määrä nyt aivan häpeällisen pieni ole, mutta jos vertaa viime vuotiseen määrään (14 kirjaa heinäkuussa) niin vähän vähemmän tuli sitten tänä vuonna lueskeltua...

Kirjojen tasokin vaihteli suht paljon. The House at Riverton oli todellinen helmi ja saattaa päästä, jopa yhdeksi vuoden parhaistakin kirjoista. Verrattanu siihen (ja muutenkin) Anne of Avonlea ja Life Swap eivät vain jotenkin iskeneet.

Harvinaista tämän kuukauden kirjoille on se, että ne kaikki ovat englanninkielisiä. En muista, että koskaan aijemmin olisi näin käynyt, kun sen verran vähemmän kuitenkin luen englanniksi. Tässä kuussa kun kuitenkin olin siellä kielikurssilla, niin halusin lukea englanniksi siellä, jotta luetun ymmärtämisenikin paranisi.

Loma asiaa
Elikkäs olen huomenna aamulla aikaisin lähdössä kohti Saksaa (Passau), mistä matka jatkuu Itävaltaan (Melk, Krems, Wien), Slovakiaan (Brtislava) ja Unkariin (Budapest). Lähden siis Tonavan risteilylle viikoksi (to-to), joten siitä johtunee sitten pieni blogihiljaisuus. Sen jälkeen kuitenkin luulisi juttua riittävän. Ainakin uskon, että risteilyllä jää aikaan lukemisellekin.

Matkaan lähtevät kirjat:
- Shakkiautomaatti, Robert Löhr
- Marie Antoinette, Joan Haslip
- Enkelit ja demonit, Dan Brown

Siskoni lainasin minulta englanninkielisiä kirjoja matkaan otettavaksi, joita voin sitten myös niitä lueskella, jos huvittaa. Nämä kirjat siis vielä matkassa:
- One Day, David Nicholls (olen jo lukenut)
- Before I Go to Sleep, S.J. Watson
- Water for Elephants, Sara Gruen (olen jo lukenut)

1 kommentti:

  1. Paluu Rivertoniin on kyllä hyvä kirja! Minäkin pidin kovasti.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...